Cranio bij Post Covid klachten


Eén op de vijf mensen die Corona hebben gehad, lijkt te maken te hebben met Post Covid klachten ook wel PASC (Post-Acute Sequelae of SARS-CoV-2 Infection).

Klachten als vermoeidheid, kortademigheid, spierpijn en hoofdpijn, maar je kunt ook pijn op de borst of hartkloppingen ervaren. Evenals concentratieproblemen, depressieve gevoelens en vergeetachtigheid. Je herkent ze misschien wel bij je zelf.
Allemaal klachten die een behoorlijke impact op je leven kunnen hebben. Frustrerend is ook dat het een niet-zichtbare ziekte is. Erkenning ontbreekt, je voelt je wellicht niet gezien of gehoord en je hebt het idee dat anderen denken dat je je aanstelt. Ook (bedrijfs)artsen begrijpen vaak niet de impact van Post Covid.
 
Herken je je in één of meerdere van onderstaande punten?
-    Je voelt je de ene dag redelijk goed. Dat geeft hoop! Maar de volgende dag gaat het toch weer minder en kun je weinig prikkels verdragen. Steeds als je denkt dat het beter gaat, lijkt er toch weer een terugval te zijn.
-    Je voelt je moe en je hebt weinig energie. Je sleept je regelmatig de dag door.  
-    Je werkt minder uren of je kunt zelfs helemaal niet meer werken. Misschien dreig je je baan kwijt te raken wat je ook weer veel stress geeft.
-    Je loopt continu tegen je eigen beperkingen aan omdat je meer wilt dan dat je kunt.
-    Je slaapt slecht omdat je bang bent dat je niet meer herstelt of de ‘oude’ jij zult worden.  
-    Je hebt de Coronatijd als stressvolle of spannende periode ervaren.

Je voelt je misschien alleen staan, maar je bent niet de enige.
Gelukkig weten steeds meer mensen met Post Covid klachten de weg naar een CranioSacraal therapeut te vinden.
Je hoeft niet te leren leven met de klachten die je hebt. Je kunt er echt wat aan doen! Cranio therapie kan voor verlichting van je Post Covid klachten zorgen.

 

Overzicht Cranio


OVER CRANIO

Veelgestelde vragen

Cranio laat je raken

Lees het persoonlijke verhaal van Sanne, Helena en Denise

CRANIO NEDERLAND

✉️ secretaris@cranio-nederland.nl

Cookiemelding