Nieuws

Folder

Bewust in je lichaam met Cranio

Je lichaam is slimmer dan je misschien denkt. Het heeft een groot vermogen om zichzelf te herstellen. Door bijvoorbeeld een ongeluk, ziekte, een operatie, stress of verkeerde voeding kan het zelfregulerend vermogen van het lichaam verzwakt zijn.

 

Download hier de digitale folder

Lees meer  >

Voorkom Alzheimer: investeer 10 minuten per dag

Er zijn vele suggesties opkomend over hoe de verschillende diëten en oefeningenregimes kunnen helpen in de preventie van Alzheimer en zelfs met terugwerkende kracht helen," zegt Michael Morgan, LMT, CST-D. "Maar tot op heden hebben allen een belangrijk element gemist: Craniosacraaltherapie is een zachte, gemakkelijk te leren, betaalbare techniek die wanneer consequent 10 minuten per dag toegepast, Alzheimer en dementie aanzienlijk kan verminderen en voorkomen in een paar weken tijd" aldus Morgan.

Lees meer  >

Cranio bij nek- en schouderklachten

Op de Universiteit van Duisburg - Essen is en nieuw onderzoek naar de werking van Craniosacraal therapie afgerond. De uitslag is dat het bij pijn, fysieke gezondheid, geestelijke gezondheid, lichaamsbewustzijn en het algemeen welbevinden ‘significante’ resultaten heeft gegeven.

Lees meer  >

Au!! Ik kan mijn haren niet meer kammen!

Het is dinsdagochtend en ik zit in een B & B. Buiten mekkeren de geiten. De zon breekt een beetje door. De tweede dag van de cursus Viscerale Manipulaties 5 – Een cursus verbonden met cranio-sacraaltherapie begint. Ik heb deze dagen meer tijd voor mezelf, een kleine retraite.

Lees meer  >

Een mooie ziel gevangen in een web

Gevangen in een web, niet vooruit kunnen, onbegrepen. Zijn met wat er is en er geen draai aan kunnen geven. Je voelt je niet gesteund, niet gehoord, onrechtvaardig. Veiligheid wordt niet geboden en structuur is ver te zoeken.

 

Lees meer  >

Helmbehandeling bij baby’s blijkt niet effectief

Onderzoekers van de Universiteit Twente raden helmbehandeling voor gezonde baby’s met een matige tot ernstige schedelafplatting af. De behandeling blijkt niet effectief, kost veel en leidt bovendien tot bijwerkingen.

Lees meer  >

OVER CRANIO

Veelgestelde vragen

Cranio laat je raken

Lees het persoonlijke verhaal van Sanne, Helena en Denise

CRANIO NEDERLAND

✉️ secretaris@cranio-nederland.nl

Cookiemelding