Word lid


Als Cranio beroepsvereniging willen we graag goed gekwalificeerde therapeuten verbinden en samenwerken aan het verder ontwikkelen van ons vak en onze beroepspraktijken. Dit doen we op allerlei manieren, zoals blijven ontwikkelen op kwaliteit, onderzoek, databank, presentatie, PR, interne uitwisselingen, symposia, website, social media, contact onderhouden met externe organisaties, (bijvoorbeeld patiëntenverenigingen, koepelorganisaties, huisartsen, ....).

Cranio Nederland kent A leden, B leden en C leden.
Voor het A lidmaatschap kom je in aanmerking als je een diploma CST op zak hebt wat goedgekeurd is door de accreditatiecommissie (PCSA, UIN, Karuna instituut, ...) en voldoet aan de Plato eindtermen in Nederland. Bovendien ben je ingeschreven bij een beroepsvereniging ivm je registratie om voor vergoedingen van zorgverzekeraars in aanmerking te komen. Je voldoet daarbij jaarlijks aan de bij- en nascholingseisen.
Voor het B lidmaatschap kom je in aanmerking als je een CST diploma op zak hebt maar niet voldoet aan de Plato eindtermen. A therapeuten die niet voldoen aan de bij- en nascholingseisen komen ook in het B lidmaatschap.
Voor het C aspirant lidmaatschap kom je in aanmerking als je een van de geaccrediteerde opleidingen volgt en al lid wil worden van Cranio Nederland.

Het A en B lidmaatschap kost 150,00 euro per jaar; het aspirant lidmaatschap 75,00 euro per jaar.

Ja, ik word lid!

OVER CRANIO

Veelgestelde vragen

Cranio laat je raken

Lees het persoonlijke verhaal van Sanne, Helena en Denise

CRANIO NEDERLAND

✉️ secretaris@cranio-nederland.nl

Cookiemelding