Ik was energieloos, moe en prikkelbaar...

"Hoe de ideale versie van mezelf eruit zag? Een vrouw die overal heel goed in is, dus in mijn rol als moeder, partner, in mijn werkende en sociale rol. Heel veel tijd hebben, eigenlijk alles goed doen en altijd blij zijn. Ik heb het heel lang goed vol kunnen houden. Van buiten vond ik dat het nog wel goed ging, maar van binnen vond ik dat het niet lukte. Ik was energieloos, moe en prikkelbaar. Toen ik voelde dat het niet langer zo kon, kwam ik in contact met mijn Craniotherapeut. De behandelingen met Cranio zorgden ervoor dat ik weer terug kwam in mijn lijf en voelde dat ik veel meer rust in mijzelf kreeg. Mijn lichaam herstelde en daardoor kan ik nu vaker mijn hoofd 'uit' zetten."

Helena, 41 jaar

Het zelfherstellend vermogen van je lichaam

Cranio is een professionele vorm van beweegzorg waarbij zowel fysieke als emotionele klachten lichaamsgericht worden behandeld. Bij stressklachten kunnen zich fysieke en emotionele symptomen ontwikkelen. Er ontstaat spanning in je lichaam waarbij je last kunt krijgen van je hoofd, rug, nek of schouders. Maar ook hyperventilatie of je onrustig voelen in je lichaam; het zijn tekenen van overspanning. Cranio werkt met zachte manuele technieken op het bindweefsel, waardoor je lichaam aangezet wordt tot herstel en bewustwording.

 

Wil je weten of jouw zorgverzekeraar Cranio vergoedt? Lees hier de Zorgwijzer.

Laat je raken door Cranio

Hoe lang lukt het jou nog om alle ballen hoog te houden? Als pijn of andere klachten van stress de overhand nemen is het tijd om te luisteren naar je lichaam.

 

Cranio zet je lichaam aan het werk om de motor van het zelfherstellend vermogen weer op gang te brengen. Met hulp en begeleiding van een professionele craniotherapeut kunnen een paar behandelingen al veel verschil voor je maken. Laat je raken door Cranio.

Vijf vrouwen over hun ervaring met Cranio

Wil je weten wat Cranio voor jou kan betekenen? Helena, Sanne, Denise, Suzanne en Alessia hebben de behandeling met Cranio ervaren als een keerpunt in hun leven. Ze zijn meer in balans, hebben meer energie en ervaren meer rust in hun hoofd en lichaam.

 

OVER CRANIO

Veelgestelde vragen

Cranio laat je raken

Lees het persoonlijke verhaal van Sanne, Helena en Denise

CRANIO NEDERLAND

✉️ secretaris@cranio-nederland.nl

Cookiemelding